Parket Milanov


Parket Milanov
Начало
Масивни
Италианска паркетна фабрика Berti
Трислойни
Ламиниран паркет
Екзотични паркети
Дъбови дюшемета
Декинг настилки
Художествен паркет
Стълби
Лакове
Масла
Лепила
Продукти  
Услуги 
За Нас
Наши клиенти
Контакти
 
 


Къде да ни намерите?

 


София:

ул. "Оборище" №77
телефон: 846 73 73
0888 785 584
0884 810 857

Работно време:

понеделник-петък: 09:30-18:30

събота: 09:30-14:00

неделя: почивен ден

parketmilanov@abv.bg

 
 

 

Масла
 
Osmo-logo

Пълната ценова листа на OSMO Продукти

Основа за всички продукти на OSMO са само натурални природни суровини, растителни масла и восък. В хода на многостепенен скъпоструващ процес на пречистване се отделят вредните вещества и примеси, след което те стават абсолютно безвредни за човека, животните и растенията. Всички без изключение натурални оцветяващи пигменти са разрешени за използване в хранителната индустрия.

Доверете се на немското качество
ОСМО-продуктите са преминали TUV сертификация за качество и опазване на околната среда и съответстват на ISO 9001, DIN 14001, EN 113, EN 152347.1. Не съдържат биоциди и консерванти, безопасни са за хората, животните и растенията. В съответствие с DIN 53 160 са устойчиви на слюнка и пот и са безопасни при използването им за обработка на детски играчки съгласно EN 71.

За разлика от традиционните лакови покрития, маслата с твърд восък проникват по-дълбоко в дървесината, като я запазват здрава и еластична и я предпазват от разсъхване и трошливост. Дървесината може да диша, а влагата да се изпарява. Повърхността става износоустойчива, придобива водо- и прахо-отблъскващи свойства и е устойчива на въздействието на всички използвани в бита химикали, алкохол, кока-кола и др.

OSMO маслата съхраняват природната структура на материала. В случаи на частично повреждане, покритието може да се реставрира лесно и бързо (за разлика от лакираните повърхности). Обработената дървена повърхност придобива красив копринен оттенък.

Икономичност
Всички продукти са високо продуктивни и много икономични. Нанасянето на тънък слой позволява да се достигне най-доброто качество и изгодна сравнителна цена за квадратен метър. Да се купи 1 опаковка екологично безопасен и високоефективен продукт вместо 2 или 3 опаковки традиционен лак е разумен и правилен избор.

Други преимущества на маслата са:

 • Натурална красота на дървесината: оптически липсва т.н. филм, дървесината изглежда напълно естествена. Абсолютно безопасна и екологично чиста: маслата са произведени от натурални продукти; подходящи са за детски дървени играчки.
  Лесно нанасяне и висока икономичност, липса на грунд и междинно шлайфане.
 • Дълготрайност на покритието: материалът прониква в дълбочина, покритието е еластично, не се напуква, не се цепи, не се бели.
 • Използване в помещения с повишена влажност.
  Лесно обновяване: за разлика от обработените с лак повърхности, при захабяване на повърхностния слой не се налага ново циклене или шлайфане на подовата настилка или мебел, а е възможно частична репарация, без видима разлика просто с нанасяне на нов слой масло.
 • Лесна поддръжка: съществуват специално разработени препарати за поддръжка - за обичайното влажно почистване и за почистване на упорити петна и подновяване на
  повърхностния слой восък.
 • Естествено регулиране на дървесната влага.

 

За да получите информация за наличности, моля позвънете на тел: 02 846 73 73 или заповядайте в магазина ни на ул. Оборище 77.


  Parket Milanov

 Kronotex

Bona

Berti

Witex

Tarkett

Korkos

Kronoswiss

Emko Parket

ICA


Parket Milanov